10 lucruri ieftine și utile de pe AliExpress

Cu aceste lucruri nu o să înghețați, o să aveți mai mult spațiu în dulap și no să mai stricați hainele în timp ce călcați. Deci 10 lucruri utile la prețuri mici pe Aliexprees, asemenea nu uităm să ne folosim de cashbak pentru a economisi și mai mult http://ali.pub/3tswpo

 1. 1

  Perie de silicon

  Chiar și cu apariția mașinilor automate, este deseori necesară spălarea manuală a gulerelor și a manșetelor cămășilor albe. Și multe alte haine a copiilor nu au încredere chiar și în cel mai delicat mod de spălare. Și în aceste cazuri o perie de silicon mică va veni la salvare. Are dimensiuni de numai 8 × 5,5 × 3,5 cm și se află confortabil în mâna ta. Și suprafața sa cu nervuri ajută la eliminarea mai minuțioasă a murdăriei. Peria este moale, fără margini ascuțite, deci nu strică țesătura și nu dăunează mâinilor.
  Perie de silicon - http://ali.pub/3txsk0

 2. 2

  Set de benzi de cauciuc

  Creaturi insidioase care dispar constant în cel mai neoportun moment. Pentru a preveni acest lucru, faceți o regulă să păstrați elasticurile în pungă. Acest set de 12 fire de cauciuc care nu vă ciupesc părul și nu lasă cute. Există mai multe culori, puteți alege sub orice haine și dispoziție.
  Set de benzi de cauciuc - http://ali.pub/3txz2p

 3. 3

  Încărcător portabil

  Un astfel de dispozitiv vă va ajuta să fiți complet echipat și să rămâneți în contact dacă nu aveți o priză obișnuită sau o bancă de energie la îndemână și, în general, vă aflați în tundră.

  Alimentat de două baterii tip deget care se încadrează perfect în suporturile magnetice. Nu sunt incluse în pachet - trebuie să cumpărați separat. Iar când smartphone-ul sau alt gadget este încărcat complet, dispozitivul se stinge automat. Tipul de mufa este microUSB.
  Încărcător portabil - http://ali.pub/3txzcf

 4. 4

  Talpă caldă

  Datorită livrării îndelungate a mărfurilor de la AliExpress, trebuie să vă gândiți din timp la toate achizițiile, astfel încât acestea să poată ajunge la momentul potrivit. Prin urmare, este mai bine să comandați lucrurile pentru iarnă acum, pentru a fi complet echipate la vremea rece.

  Aceste tălpi ajută la menținerea picioarelor uscate și calde chiar și pe vreme foarte înzăpezită și rece. Lâna, deși artificială, dar dens umplută, se încălzește bine și se simte moale la atingere - asta scrie în recenziile produselor. Un bonus frumos: descrierea arată mărimi obișnuite de la 35 la 45.
  Talpă caldă - http://ali.pub/3ty311

 5. 5

  Căciula Beanie

  Și încă un produs care te va încălzi aproape patru luni de timp rece. Majoritatea sunt satisfăcuți că au primit pachetul în două săptămâni. Este puțin probabil ca toată lumea să fie atât de norocoasă. O căciulă cu două straturi, tricotată din păr cald de iepure. Moale, pufos, se încălzește bine și arată frumos. Sunt disponibile șapte culori: negru universal, gri, alb, roz deschis delicat, roz închis, divin. Mărimea este una.
  Căciula Beanie - http://ali.pub/3txzvh

 6. 6

  Umeraș multi-nivel

  Pe un cuier, puteți adăuga încă cinci și aranja întreaga structură vertical pentru a economisi spațiu în dulap. Cu un dispozitiv atât de simplu, dar util, nu veți potrivi numai tot ceea ce aveți nevoie, ci și veți elibera spațiu pentru achizițiile viitoare.

  Cuierul poate fi folosit și ca separator: pe unul pentru a colecta toți blugii, pe cel de-al doilea - cămăși, iar pe al treilea pentru a lua haine de casă.
  Umeraș multi-nivel - http://ali.pub/3ty0xl

 7. 7

  Corectorul posturii

  Corectorul posturii ajută la obișnuirea coloanei vertebrale în poziția corectă fizic și la corectarea deformării existente. Acest model este de înaltă calitate și bine cusut, ușor de îndepărtat și de pus, reglabil rapid ca mărime. Nu trebuie să așteptați imediat un efect uimitor, dar, cu o uzură prelungită, cumpărătorii din recenzii notează schimbări pozitive.
  Corectorul posturii - http://ali.pub/3ty1fv

 8. 8

  Hub USB

  Un lucru ieftin de la Orico va adăuga șapte conectori USB 2.0 suplimentari la un laptop sau desktop, prin care puteți conecta diverse periferice sau puteți pune gadgeturi la încărcare. Există, de asemenea, o priză suplimentară pentru conectarea sursei de alimentare. Rata standard de transfer de date pentru o astfel de interfață este de 480 megabiți pe secundă. Carcasa este din plastic ABS rezistent, rezistent la deteriorarea mecanică. Există două lungimi de cablu dintre care puteți alege: 30 și 100 cm. Cumpărătorii din recenzii evidențiază portul ca funcționează perfect, calitate și livrare rapidă - de la una la două săptămâni.
  Hub USB - http://ali.pub/3ty1vm

 9. 9

  Plasa de calcat

  Este convenabil să folosiți o astfel de plasă din poliester, nu permite fierul fierbinte să intre în contact cu țesătura, dar trece perfect căldura și aburul. Când călcați pe haine, cu siguranță nu vor exista pete strălucitoare și este puțin probabil să vă ardeți pantalonii preferați.

  Dimensiunea produsului este de 90 × 40 cm. Și spre deosebire de tifonul bunicii, ochiurile nu se deformează, nu se sfâșie și nu se sfărâmă în cel mai nepotrivit moment. Este adevărat, recenziile avertizează că livrarea este foarte lungă și poate dura 3-4 luni. Dar nui așa de important dacă în final obții un lucru atât de util în gospodărie.
  Plasa de calcat - http://ali.pub/3ty2cj

 10. 10

  Mini umidificator

  Aparatele de încălzire usucă foarte mult aerul, iar acest lucru afectează bunăstarea noastră: pielea și mucoasele devin uscate, poate apărea un nas curgător, oboseală și somnolență. Animalele, plantele, cărțile și chiar mobila suferă, de asemenea, din cauza lipsei de umiditate în aer. În astfel de condiții, utilizarea unui umidificator nu este o tendință la modă, ci o necesitate. Dacă te uiți doar la un dispozitiv miracol și nu ești încă pregătit să cheltui o sumă mare pe el, începe cu un model atât de ieftin. Dispozitivul este mic și ușor de utilizat. Turnați apă în orice recipient, așezați dispozitivul acolo și conectați-l la computer folosind un cablu USB.
  Mini umidificator - http://ali.pub/3ty2n8

  Ce dispozitive ieftine, dar utile folosiți? Distribuie în comentarii!

Editați acest List

Puteți edita acest List și crea unul propriu

Editați acest List

V-ar plăcea și

Logare / Înregistrare