7 superputeri pe care le au oamenii anxioşi

Anxietatea este o afecțiune psihică deranjantă, dar are și părțile ei benefice, deoarece persoanele care suferă de anxietate dezvoltă anumite superputeri ce-i ajută în multe situații din viață. Următoarele capacități îi ajută pe cei cu anxietate să se diferențeze de restul lumii.

 1. 1

  Își dau seama când cineva minte

  Anxioșii își dau seama mai bine decât oricine când cineva minte, deoarece sunt pe deplin conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul lor, ce se spune și ce se face, astfel încât dacă ceva nu are sens se autosesizează. Când le vorbești, ei se concentrează și-ți ascultă fiecare cuvânt deci îi păcălești destul de greu.

 2. 2

  Un alt nivel de IQ

  Kim Ung Yong este considerat cel mai mare geniu din lume. La vârsta de 2 ani știa deja 4 limbi străine, până la 3 ani învățase algebra, la 4 ani a fost student, iar la 7 ani a fost invitat la NASA. Numele lui este în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare IQ din lume, respectiv 210 și este doar una dintre persoanele cu anxietate, considerându-se că a dezvoltat această afecțiune tocmai din cauza inteligenței sale. Nu-i scapă nimic și este mereu atent la fiecare detaliu. Între timp, cercetătorii au demonstrat legătura evidentă dintre activitatea cerebrală și anxietate.

 3. 3

  Al șaselea simț

  Oamenii înzestrați pot adesea să prevadă viitorul. Unii pun acest lucru pe baza celui de-al șaselea simț, care îi ajută să prevadă și să evite potențialele tragedii. Conform studiilor efectuate, cei cu anxietate identifică o amenințare în doar 200 milisecunde și pot simți foarte repede orice pericol.

 4. 4

  Capacitatea de a citi mințile

  Cei care suferă de anxietate pot citi gândurile altora prin înțelegerea vibrațiilor din jur. Ei au abilitatea de a identifica energia altor persoane și percep cu ușurință semnele negative, de aceea le este foarte greu să stea mai mult timp cu oamenii negativi. Prin acest lucru demonstrază că sunt foarte sensibili și își dau seama rapid ce se întâmplă cu altcineva.

 5. 5

  Memorie și creativitate mai bune

  Oamenii anxioși se pot concentra mai mult timp și le este mai ușor să rețină anumite lucruri. Ei sunt foarte creativi și văd situațiile din mai multe perspective, ceea ce-i ajută să lege informațiile. Cu timpul, până și imaginația lor se extinde.

 6. 6

  Empatie

  Nimeni nu poate judeca pe cineva mai bine decât cei cu anxietate, deoarece chiar ei trec prin mai multe emoții pe care le este astfel mai ușor să le identifice la alții. Ei înțeleg ce simt ceilalți, deoarece posedă această capacitate de empatie.

 7. 7

  Un avânt de energie

  De obicei, oamenii cred că anxioșii sunt mereu cu moralul și energia la pământ, dar adevărul este că sunt foarte energici, iar mintea lor nu se oprește niciodată. În plus, în corpul lor trece toată ziua un val de energie, motiv pentru care nu pot sta degeaba. Ei sunt sfătuiți mereu să canalizeze această energie către ceva util, care să-i ajute să iasă din anxietate, lucru dificil inițial, dar realizabil.

Editați acest List

Puteți edita acest List și crea unul propriu

Editați acest List

V-ar plăcea și

Logare / Înregistrare