8 cazuri când poți săți faci site-ul singur

Deci nu voi scri despre ceia că un site este un atribut obligatoriu al oricărei companii, acest lucru în ziua de azi deja este clar pentru toată lumea că site-ul este locul în care vă puteți plasa serviciile, lista de prețuri... care va fi disponibil pentru clientul dvs. oriunde în lume. Deci 6 cazuri când poți săți faci un site singur.

 1. 1

  Prima experiență

  Poate că, după ce ați vizitat ofertele de la studiouri web, nu înțelegeți conceptele tehnice și sloganurile de marketing, iar gama de prețuri te plasează în într-o stupoare. Poate că tocmai ați aflat despre existența „freelancerilor” și nu înțelegi foarte bine cum să lucrezi cu ei.

  Vă dați seama că totul este prea complicat și nu sunteți gata să plătiți pentru ceea ce nu înțelegeți.

 2. 2

  Când e buget slab, dar proiectul trebuie făcut

  Recunoaștem că nu multe întreprinderi vor spune că nu au avut o astfel de situație, atunci un site nu atât de profesionist funcționează mai bine decât nici unul.

 3. 3

  Când există suficient timp liber

  În acest caz, are sens să vă găsiți un program online de creare pagini, să înțelegeți redactarea, designul și funcționalitatea platformei de la zero, aproape gratuit.

 4. 4

  Testarea produsului

  Nu este un secret că comandarea site-ului web într-un studio sau freelance va dura mai mult timp decât săl creați singur pe un program online pentru un test rapid.

 5. 5

  Când există o bază loială

  Să spunem că aveți o bază de clienți care primesc în mod regulat conținut util, participă la evenimente gratuite sau plătite. În acest caz nu este atât de important de pe ce fel de site o să cumpere, produsul în sine este mai important pentru ei.

 6. 6

  Când e o urgență

  Când agenția web, programatorul sau designerul s-a îmbolnăvit, sau au dispărut ce adesea se întâmplă )
  „Ei bine, la naiba pe toți, voi face pagina singur!” - aceasta poate fi cea mai corectă decizie, când ai nevoie urgentă de un site simplu.

  În orice caz din această listă, e-book-ul Ghid Landing Page vă va ajuta să creați un Landing Page de la zero fără ajutorul unui designer sau programator, să înregistrați și să configurați domenul și hostingul - https://kursvt.com/

Editați acest List

Puteți edita acest List și crea unul propriu

Editați acest List

V-ar plăcea și

Logare / Înregistrare