Ideii pentru organizarea petrecerii de ziua copilului tău

Toți vrem să le oferim copiilor noștri clipe de neuitat, mai ales atunci când au parte de un eveniment mai special. Zilele de naștere și petrecerile pentru copii dau foarte multă bătaie de cap părinților de obicei. Vrem ca acel moment să fie atât de memorabil, încât organizarea lui pare să fie cel mai complicat lucru posibil.
Dacă tot vrei să creezi ceva unic și special pentru copilul tău, atunci ar trebui să te gândești și la ceva nou, la un alt fel de petrecere decât cea tradițională organizată acasă. Iată aici câteva idei despre cum să-i faci copilului tău o petrecere mai specială!

 1. 1

  Organizează o petrecere la un parc de aventuri!

  Ce e mai plăcut decât o petrecere în aer liber? Și nu orice petrecere în aer liber, ci una la un parc de aventuri care să le ridice micuților nivelul de adrenalină! Poți fi sigur că așa vei rămâne în mintea copiilor și vor spune că a fost „Cea mai tare petrecere la care am luat parte!”

 2. 2

  Petreceri distractive cu Clown-ul Ciufulica

  Clubul Ciufulica, sunt cei care au distracția în buzunar. Sunt clubul ce organizează diverse petreceri distractive, pline de culoare și zâmbet. Fie zile de naștere, cumetrii, nunți, aniversări sau matinee, varietatea de personaje a clubului impresionează și-i fac fericiți pe cei mici, oferindu-le multe surprize și momente de neuitat. Printre cei care fac spectacol de fiecare dată se numără Minnie & Mikey Mouse, Clown-ul Ciufulica, Prințese, Eroi, etc. Au cele mai interesante programe, concursuri, dansuri, cântece, pictură – totul pentru copiii dumneavoastră.

 3. 3

  O petrecere la piscină!

  Dacă ziua copilului tău e vara, atunci ar fi o idee super să organizezi o petrecere la piscină! Dacă însă nu e vara sau vremea nu ține cu voi, poți oricând să închiriezi pentru câteva ore o piscină undeva înauntru! Cei mici adoră să se bălăcească și vor fi mai mult decât încântați de idee!

 4. 4

  Un film și voie bună!

  Dacă ai rămas fără de idei și nu știi cum să-i mai organizezi petrecerea copilului tău, atunci poate ar fi bine să-i scoți pe cei mici să vadă un film! Află ce le-ar putea plăcea, sau poate s-a lansat recent un film pentru copii celebru! Poți fi sigur că cei mici abia așteaptă să-și vadă personajele favorite!

 5. 5

  Bowling

  Dacă vrei să faci ceva mai rar întâlnit și care nu este atât de utilizat de toți părinții, atunci organizează o ieșire la bowling. Invită cei mai buni prieteni ai copilului tău și concurați la bowling. Cine câștigă primește mai mult tort!

 6. 6

  Echitație

  Copii iubesc natura și în special animalele! Dacă îi duci într-un loc cu animale poți fi sigur că vor fi extrem de încântați. Du-i la câteva ore de echitație, vorbește cu un instructor să se ocupe de ei și lasă-i să se joace cu căluții. Nu vor mai vrea să audă de tort sau dulciuri!

 7. 7

  Lasertag sau paintball

  Adrenalină, curaj, cruiozitate, distracție, toate acestea într-un singur loc. Cei mici vor fi încântați să ia parte la o astfel de lume virtuală! Se vor distra de minune și se vor simți personajele principale ale poveștii!

Editați acest List

Puteți edita acest List și crea unul propriu

Editați acest List

V-ar plăcea și

Logare / Înregistrare