12 site-uri pentru administratorii paginilor Facebook

Pentru a vă simplifica viața și a vă permite să utilizați pagina la maxim, am compilat o listă de site-uri utile pentru administratorii de pagini Facebook.
Deci 4 site-uri content analytics, 4 site-uri design-ul postărilor și 4 site-uri programarea postărilor. Majoritatea site-urilor au funcționalitate potrivită pentru mai multe categorii.

 1. 1

  Socialbakers

  Instrumente pentru analiza eficienței postărilor, compararea performanței paginii dvs. cu performanța concurenților,. Cu Socialbakers la fel putem căuta cele mai popular conținut și programa publicații.

  Primele două săptămâni de utilizare a serviciului este gratis. Cost de la 20 USD pe lună.

  https://www.socialbakers.com/

 2. 2

  Popsters

  Capabil să evalueze interesele publicului, să caute cele mai populare postări, să evalueze eficacitatea comunității. Poate sorta conținutul în funcție de tip și poate crea grafice în funcție de numărul de aprecieri, reposturi și comentarii. Toate datele pot fi încărcate într-un format convenabil. Pe lângă Facebook, serviciul acceptă Odnoklassniki, Instagram, Pinterest, Twitter, YouTube, Coub și Google+.

  Perioada de încercare este valabilă timp de o săptămână. În acest moment, puteți analiza 1 cont într-o rețea de socializare. Tariful minim ste de 6USD lunar.

  https://popsters.com/

 3. 3

  JagaJam

  Instrumente pentru analiza eficienței conținutului. Estimează multe valori, inclusiv implicarea, numărul mediu de participanți și frecvența răspunsurilor. Capabil să creeze grafice și toate datele pot fi încărcate într-un format convenabil.
  Primele 7 zile sunt gratuite, după care prețul este de 44USD lunar.

  https://jagajam.com/en

 4. 4

  Feedspy

  Instrumente pentru analiza conținutului. Posibil să căutați postări virale, să urmăriți numărul de aprecieri, reposturi și comentarii. Potrivit pentru analizarea concurenților și a intereselor propriei audiențe. Poate încărca analitice în format Excel. Colectează toate hashtag-urile. Serviciul funcționează cu toate rețelele sociale populare.
  Până la cinci teste de analiză pot fi descărcate gratuit. Ratele plătite încep de la 3USD pe lună.

  https://feedspy.net/en/

 5. 5

  Canva

  Editor de fotografii online. Capabil să creeze copertine, avatare și imagini pentru postări pe Facebook. Puteți alege unul dintre cele 50 de mii de șabloane editabile. Se adaugă icoane, grafică, forme, linii, clipart, grile, cadre etc.

  În plus, serviciul are o gamă destul de largă de funcții de editare foto.

  Majoritatea sunt oferite gratuit. Restul poate fi cumpărat pentru 1 dolar.
  Taxa este luată numai pentru accesul echipei la aplicație și funcționalitatea avansată, cum ar fi adăugarea propriilor fonturi. Costă 12,5 dolari pe lună. Perioada de testare este de 30 de zile.

  https://www.canva.com/

 6. 6

  Google Docs

  Este clar că Google Docs are multe funcții utile, însă puțini oameni știu că cel mai cuprinzător și mai convenabil catalog de emoji și caractere speciale este aici la Google Docs. Pentru a deschide, selectați „Insert” - „Caractere speciale” din meniu. Cele mai interesante personaje se află în grupurile „Simboluri” și „Emoji”.

  Vă rugăm să rețineți că pe unele computere, emojiile din Google Docs apar nu în culori, ci în alb și negru (cel mai probabil, acest lucru depinde de versiunea Unicode).

  https://docs.google.com/

 7. 7

  Facebook format tool

  Serviciul vă permite să formatați text pentru Facebook. Puteți face font bold, cursiv, tăiat cu o linie, și scris un font decorativ.
  Pentru a obține rezultatul, tastați textul în editor, formatați și copiați pe pagina dvs.

  https://www.gschoppe.com/projects/fbformat/#.Xg6fdUczaM_

 8. 8

  Pagemodo

  Pagemodo este un serviciu pentru vizualizarea a tot ceea ce este conectat cu Facebook. Capabil să programeze postări, să creeze avatare și să acopere fotografii, file personalizate, anunțuri și concursuri. Serviciul include o bibliotecă mare de șabloane.
  Majoritatea funcțiilor principale ale programului sunt disponibile gratuit. Versiunea premium este necesară pentru a elimina filigranul din fotografii, pentru a elimina restricțiile privind numărul de pagini de utilizator (puteți crea doar una gratuit) și pentru a crea concursuri. Rata minimă este de 4,95 USD pe lună.
  https://www.pagemodo.com/

 9. 9

  Amplifr

  Serviciul poate crea publicații programate și urmărirea analizelor, vă permite să creați un plan de conținut care să indice tipul de postare: vânzări, divertisment, educațional etc. Funcționează cu toate rețelele sociale: Facebook, Twitter, VKontakte, Odnoklassniki, YouTube.
  Puteți adăuga un videoclip sau o imagine la postare. Linkurile sunt scurtate automat. Este posibil să descărcați postări din tabele XLS sau CSV, fluxuri RSS. Puteți integra serviciul cu Google Analytics.

  Secțiunea „Analytics” arată numărul de aprecieri, share și comentarii, clicuri pe link.

  Puteți urmări dinamica de creștere a numărului de abonați și a celor mai populare postări.

  Perioada de testare este de 14 zile. Taxa se percepe pentru conectarea unei rețele sociale noi - 5 dolari fiecare.

  https://amplifr.com/en/

 10. 10

  SMMplanner

  Un site care funcționează cu toate rețelele de socializare populare: Facebook, VKontakte, Instagram, Odnoklassniki, Viber, Telegram și Twitter. Serviciul vă permite să scurtați linkurile și să generați etichete UTM. Are un sistem tarifar flexibil. Puteți plăti pentru postări sau nelimitat pentru o lună. În fiecare lună, serviciul oferă 50 de posturi gratuit. Alte 50 pot fi cumpărate pentru 1USD sau conectați nelimitat pentru 1.5USD pentru o singură pagină.

  https://smmplanner.com/

 11. 11

  Kuku.io

  Serviciul de planificare a publicațiilor și de colectare a analizelor în rețelele sociale. Vă permite să creați un plan de conținut, să colectați analize privind numărul de aprecieri, comentarii, reposturi și clicuri, implicare, dependența angajării de timpul de înregistrare, statistici comparative pentru diferite rețele sociale.
  Perioada de încercare este de două săptămâni. Tariful minim pentru 5 conturi și 500 de postări costă 7USD pe lună.

  https://kuku.io/

 12. 12

  PublBox

  Un site care combină toate funcțiile de bazc cerute de un specialist SMM. Vă permite să creați un plan de conținut și strategie, să creați o postare în editor, sau să selectați una dintre șabloane, să creați file personalizate, să desenați coperte și avatare.
  Funcționează cu Facebook, VKontakte, Odnoklassniki, Twitter, Instagram, Interes, Linkedin și YouTube.
  Serviciul are o versiune gratuită limitată. Vă permite să creați 2 postări pe săptămână și să utilizați 3 șabloane din colecție. Versiunea completă costă 6,5 USD pe lună la plata anuală. Dacă plătiți pe lună, prețul este de 9 dolari.

  https://publbox.com/en/

  CONCLUZIE
  Desigur, nu toate site-urile sunt în această listă. Am încercat să ofer cea mai largă gamă posibilă de funcții și de multe ori nu includeau aplicații cu funcționalitate suprapusă. Aceasta nu înseamnă că sunt mai rele, ci altfel lista ar crește până la dimensiuni incredibile.

Editați acest List

Puteți edita acest List și crea unul propriu

Editați acest List

V-ar plăcea și

Logare / Înregistrare