5 Instrumente pentru a testa viteza site-ului

Încărcarea rapidă a site-ului este unul dintre cele mai importante lucruri pentru orice utilizator, deoarece dacă site-ul nu se deschide mult timp, vizitatorul pur și simplu o va închide. Pentru a ști cât de rapid se încarcă site-ul, există mai multe instrumente online gratuite ce oferă informații detaliate despre încărcarea paginii.
Iată cele mai bune instrumente pentru testarea vitezei de încărcare a site-ului.

 1. 1

  Page Speed Insight by Google

  Instrumentul de testare a vitezei site-ului de la Google pe prima poziție, fiind cel mai simplu și popular. Page Speed Insights funcționează atât pe dispozitive desktop cât și pe dispozitive mobile și verifică, de asemenea, fiecare adresă de două ori pentru dispozitive desktop și mobile. Instrumentul oferă o cotă de la 0 la 100 și, în consecință, cu cât scorul este mai mare, cu atât mai bine. O viteză peste 85 este considerată foarte bună.
  https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

 2. 2

  Pingdom

  Pingdom este unul dintre cele mai bune instrumente pentru verificarea vitezei site-urilor, ceea ce vă permite să alegeți locația serverului și posibilitatea de a alege un rezultat public sau ascuns. Instrumentul evaluează performanța și face sugestii pentru îmbunătățirea site-ului. În plus, Pingdom are o interfață foarte simplă și intuitivă.
  https://tools.pingdom.com/

 3. 3

  GTmetrix

  Un instrument gratuit pentru testarea vitezei de încărcare a paginilor, care generează un raport asupra rezultatelor site-ului, bazat, de asemenea, pe Page Speed Grade și YSlow Grade. Acest raport detaliat arată ce stopează încărcarea site-ului și poate fi descărcat în format .pdf pentru studii ulterioare. Singurul dezavantaj al instrumentului este că nu vă permite să selectați locația serverului de testare.
  https://gtmetrix.com/

 4. 4

  WebPageTest

  Acest instrument gratuit vă permite să testați viteza site-urilor prin diferite browsere, de exemplu, Chrome, Firefox etc. și vă oferă posibilitatea de a alege locația serverului de testare. În setările avansate, puteți selecta diferite viteze de internet.
  https://www.webpagetest.org/

 5. 5

  Dotcom-Monitor

  Dotcom-monitor, asemenea un instrument foarte bun pentru testarea vitezei site-ului. Verifică viteza de încărcare a site-ului din diferite locații și calculează viteza medie și mărimea paginii.
  https://www.dotcom-tools.com/website-speed-test.aspx

V-ar plăcea și

Logare / Înregistrare