Atenție mașini chineze !!! TOP 12 copii de mașini chineze

Unde nu te întorci Chinejii! Caraul! Haine chinezești, jucării, electronice, audio auto și acum și mașini. Da da chinejii, cu forța sa de muncă ieftină și resurse umane uriașe vor inunda curând întreaga planetă cu exporturi. Tone de meșteșuguri cu etichete Made in China vor devora pământul. De ce suntem îngrijorați? Că chinejii de mult au țintit spre - mașini, piese și (chiar înfricoșător să spun) accesorii de reglare. Cum îți place: în curând nu vor exista practic mașini adevărate japoneze, germane, americane etc. Apoi, iubitorii de mașini originale vor trebui să se mulțumească cu vechime, sub forma BMW E36, Mercedes-Benz W140 etc.

 1. 1

  DADI SHUTTLE — TOYOTA LAND CRUISER PRADO

  Una dintre cele mai evidente copii ale Toyota Land Cruiser Prado este naveta Dadi. Cu tot aspectul, și în special forma farurilor și opticii spate, acest „chinez” își amintește clar legendarul „Prado”. Dar designerii chinezi au reușit să facă proporțiile SUV-ului mult mai controversate, iar părțile corpului au fost extrem de nepoliticoase de executat!

 2. 2

  DONGFENG HUMNEE (WARRIOR) — HUMMER H1 (HUMVEE)

  La prima vedere la acest SUV puternic, oricine cât de departe va fi de tema auto va spune: „HUMMER!”. Chiar și un pasionat de mașini, când privește de departe, poate spune: HUMMER care transmite extrem de clar proporțiile specifice ale Hummer H1 american.

 3. 3

  BYD S7 — LEXUS RX

  Asemănarea unor imitații chineze cu originalul este vizibilă chiar și de departe. Alți producători, în încercarea de a evita acuzațiile de copiere sau din cauza gustului prost banal, clonează mai multe modele simultan într-o singură sticlă. BYD S7 din generația trecută este una dintre acestea. Devine clar proporțiile Lexus RX. Se observă în special citate din ErIx din generația anterioară - pervazul ferestrei este aproape identic. Ei bine, optica mașinii seamănă cu o formă similară, dar cu dimensiuni mai mici față de Subaru XV

 4. 4

  BAIC BJ80 — MERCEDES-BENZ G-KLASSE

  În timp ce Dongfeng proiecta versiunea sa a mașinii blindate americane, inginerii BAIC au lucrat pentru a crea o copie a legendarului SUV german. Într-o „valiză” pătrată, numită BJ80, este greu să nu recunoaștem „Ghelik”

 5. 5

  YEMA T-SUV — VOLKSWAGEN TOUAREG + TIGUAN

  Mulți producători auto chinezi și-au îmbrăcat numele cu plagiatul proprietății intelectuale a altcuiva, dar Yema este poate singurul gigant auto a cărui linie este alcătuită aproape în totalitate din clone. Și pentru a ascunde cumva acest „defect”, proiectanții vicleni dintr-un singur proiect combină aspectul diferitelor surse importate. Așadar, combinând două modele Volkswagen - Touareg și Tiguan - în Yema au creat propriul SU-T. Și dacă „fața” s-a dovedit a fi destul de reușită (mulțumită proporțiilor verificate de Tiguan), atunci farurile din spate de la Tuareg arată prea grotesc în crossoverul compact.

 6. 6

  JAC A60 ИЛИ A6 — AUDI A6

  Una dintre cele mai notabile copii din vremurile recente a devenit JAC A6 (A60). În designul acestei mașini este ușor recunoscut Audi A6. Farurile și grila, selectorul cutiei de viteze, deflectoarele de ventilație și garnitura centrală a tunelului - totul, până la tabloul de bord și fontul de pe taste, amintește foarte mult de un sedan de afaceri german. Marketerii asiatici au avut chiar îndrăzneala de a da modelului un nume similar cu originalul - A60.

 7. 7

  HAIMA 3 — MAZDA 3

  Apariția Haima 3 răsună vizibil Mazda3 din prima generație - dacă corpul acesteia din urmă ar fi tăiat cu un topor, Haima s-ar fi dovedit. Proporții, optică, ștampilare, logo ... În același timp, sedanul chinezesc nu este în niciun caz o copie impudentă, ci rodul cooperării oficiale între marca chineză și marca japoneză. Modelul s-a bazat pe platforma Mazda 323 (în Japonia - Familia).

 8. 8

  GEELY GE — ROLLS ROYCE PHANTOM

  În imitația lor, producătorii auto din Regatul Mijlociu nu ocolesc mașinile exclusive. De exemplu, în China, puteți cumpăra un model Geely GE, oferind formal o alternativă la Rolls Royce Phantom. Deși, desigur, în realitate clienții acestor mașini sunt complet diferite.

 9. 9

  SHUANGHUAN SCEO (CEO) — BMW X5

  Shuanghuan SCEO - un SUV cadru de dimensiuni medii, construit pe un cadru de la Isuzu, poate fi considerat pe drept unul dintre liderii numărului de împrumuturi dintr-o singură mașină. Apariția SCEO arată simultan caracteristicile BMW X3 și X5, precum și Toyota LC Prado.

 10. 10

  LANDWIND X7 — RANGE ROVER EVOQUE

  Lansarea crossoverului Landwind X7, care a devenit o copie aproape completă a Range Rover Evoque, s-a dovedit a fi extrem de rezonantă. La un preț care este de peste trei ori mai mic decât originalul, chinezii au obținut un motor turbo de 190 de cai putere destul de puternic. Dar platforma X7 - de la vechile traversări japoneze - la momentul lansării „știrilor” este deja destul de demodată, așa cum o demonstrează rezultatele slabe ale testelor de avarie.

 11. 11

  LANDWIND X2 — LADA XRAY

  Așa cum s-a dovedit, „mașina de copiat” chineză este gata să facă clone nu numai de mărci renumite din lume. Compania Landwind, ai cărei designeri au reușit să cloneze atât de frumos Range Rover Evoque, în aprilie a acestui an a surprins prin variația sa pe tema feței VAZ X - crossoverul compact Landwind X2.

 12. 12

  ZOTYE T600 — VOLKSWAGEN TOUAREG și AUDI Q5

  O altă alternativă „ieftină” la „SUV-urile” VAG a fost Zotye T600, care este furnizat oficial pe piața rusă încă de anul trecut. Extern - acesta este Audi Q5 cu o „față” de la VW Touareg. Cu un preț de pornire de 13 mii dolari, acest crossover are dimensiuni similare cu originalul, iar din năuntru repetă încă Q5 în milimetri.

Editați acest List

Puteți edita acest List și crea unul propriu

Editați acest List

Tag

Auto

V-ar plăcea și

Logare / Înregistrare