10 obiceiuri pe care ar trebui să le preiei de la oamenii bogați

Fiecare milionar și-a găsit drumul către succes doar pentru că are obiceiuri diferite față de ale oamenilor obișnuiți. Citește în continuare pentru a afla ce poți face ca să fii mai bogată.

 1. 1

  Fă sport

  Sportul este un obicei pe care mulți oameni bogați îl au. Ei fac cel puțin 30 de minute pe zi diverse activități de intensitate medie, în mare parte cardio, jogging, mers pe jos sau cu bicicleta. Aceste activități au un efect pozitiv asupra minții și a corpului, în plus, stimulează producția de glucoză, ceea ce conferă mai multă energie.

 2. 2

  Citește

  Deși milionarii sunt destul de ocupați și au puțin timp liber, ei își fac timp să citească, combinând utilul cu plăcutul. Oamenii bogați citesc adesea despre auto-dezvoltare, istorie și biografii.

 3. 3

  Creează-ți propriul stil vestimentar

  Mulți oameni avuți au propriul stil de îmbrăcăminte și păstrează aceleași haine timp de mai mulți ani, deoarece sunt de calitate. Mark Zuckerberg declară că are același stil vestimentar de mai mult timp pentru a avea mai mult timp să ia decizii cu adevărat importante, nu în privința hainelor.

 4. 4

  Economisește

  Cei cu bani au mereu economii de care nu se ating decât dacă apare ceva cu adevărat important. Ei țin socoteala cheltuielilor și știu cât câștigă și cât își permit să cheltuiască, așa că nu dau bani pe lucruri de care nu au nevoie.

 5. 5

  Folosește transportul în comun

  Oamenii bogați nu se laudă și în viața de zi cu zi nu se jenează să folosească mijloacele de transport public în comun, să meargă pe jos sau cu bicicleta, lucru pe care îl face și Bill De Blasio, primarul New York-ului.

 6. 6

  Nu cumpăra mașini de firmă, noi

  Chiar dacă un om bogat decide să-și cumpere o mașină, de obicei, nu cumpără ultimul model pentru a se da mare. Ei nu schimbă mașinile ca pe șosete doar pentru că pot ci rămân fideli pentru cel puțin 10 ani celei pe care o au, ca să profite la maximum de ea.

 7. 7

  Trezește-te de dimineață

  Toți oamenii bogați preferă să se trezească cu cel puțin 3 ore înainte de începerea activității propriu-zise, ca să aibă suficient timp să-și facă toate tabieturile și să stea cu familia.

 8. 8

  Meditație

  Meditația este un mod excelent de a te elibera de stres, având un efect benefic asupra psihicului. Ea te ajută să fii mai creativă, să te simți mai bine și să fii relaxată.

 9. 9

  Limbajul corpului

  Milionarii știu cum să câștige încrederea celor din jur și să-i convingă de faptul că ideile lor sunt cele mai bune. Ei se folosesc de limbajul corporal pentru a-și atrage ascultătorii și a crea anumite imagini.

 10. 10

  Fă-ți planuri

  Toți cei care pot fi considerați bogați spun că indiferent cât de mulți bani pierzi, îi poți face la loc, dar nu poți căpăta înapoi timpul pierdut. Dacă nu știi exact ce vrei să faci mai departe, nu poți atinge succesul în nici un domeniu. Trebuie să-ți planifici timpul, să știi ce și când ai de făcut ceva, dar toate se realizează cu răbdare.

Editați acest List

Puteți edita acest List și crea unul propriu

Editați acest List

V-ar plăcea și

Logare / Înregistrare