Produse interesante pe Aliexpress în valoare de până la 2$

Aliexpress.com o piață imensă unde puteți găsi orice produs interesant cu livrare gratuită și la un preț bun. Am decis să împart o listă de produse interesante pe Aliexspress, al căror preț nu depășește 2$. La acest preț puteți cumpăra o mulțime de lucruri interesante și chiar utile.

  1. 1

    Colier din sticlă pe tema galaxiei

    Un lucru foarte frumos, la un preț ridicol. 100% în modă.
    Detalii pe aliexpress - http://ali.pub/2jxgpw

  2. 2

    Stilou ce scrie invizibil

    Ne jucăm ca șpioni reali? Unul dintre cele mai importante atribute ale șpionilor este stiloul cu cerneală invizibilă! Singurul lucru pe care nu trebuie să-l faceți este să scrieți cuvântul "mită" pe bani )

    Detalii pe aliexpress - http://ali.pub/2jxhj2

  3. 3

    Micro-ventilator USB

    Acest ventilator compact USB vă poate salva de la căldură. Pe stradă, la domiciliu sau în transportul public - peste tot puteți să vă răcoriți cu acest ventilator minunat.

    Detalii pe aliexpress - http://ali.pub/2jxhl7

  4. 4

    Timer pentru gătit ouă

    Acest lucru nu este chiar un timer în sensul obișnuit, dar cu ajutorul lui puteți să determinați cu ușurință cât de fierte sunt pentru a le scoate la timp.

    Detalii pe aliexpress - http://ali.pub/2jxhzs

  5. 5

    Formă pentru a praji ouă

    Această formă vă va ajuta să gătiți ouă sub formă de iepuraș. Dacă copiii dvs. nu sunt înfometați, atunci este puțin probabil să refuze un astfel de mic dejun. Și pentru a separa rapid gălbenușul vă ajută următorul dispozitiv.

    Detalii pe aliexpress - http://ali.pub/2jxied

  6. 6

    Separator de gălbenuș

    Cu ajutorul acestui dispozitiv, nu veți mai avea gălbenușuri de ou în albușuri ). Aceasta este o invenție cu adevărat unică pe care o puteți cumpăra aproape gratis. Gospodinele recomandă!

    Cumpără aici - http://ali.pub/2jxir7

  7. 7

    Lentile pentru telefon

    Acesta este un set de obiective interschimbabile pentru telefon. Acesta vă va permite să faceți fotografii de înaltă calitate, precum și fotografii cu unghi larg în stilul de "fisheye". Potrivit pentru aproape toate tipurile de telefoane, inclusiv Samsung și Apple.

    Cumpără aici - http://ali.pub/2jxj4m

  8. 8

    Șireturi iluminiscente

    Cu șireturi care luminează la întuneric, vei fi cu siguranță centrul atenției. În rest, sunt șireturi obișnuite. Excelent pentru un simplu penny! Puteți alege una din mai multe culori.

    Cumpără aici - http://ali.pub/2jxjf4

  9. 9

    Scărpinătoare pentru spate

    Veți întrba "pentru ce mai trebu și scărpinătoarea aceasta de spate?". Nu știm, dar uită-te cît de cool este. De asemenea, puteți ajusta lungimea.

    Cumpără aici - http://ali.pub/2jxjwf

  10. 10

    Tatuaj temporar

    Fanii care încearcă să se tatueze singuri pot încerca unul din tatuajele temporare. Ele sunt foarte ieftine, astfel încât să puteți experimenta cu aspectul dvs. foarte mult.

    http://ali.pub/2jxkkc

Editați acest List

Puteți edita acest List și crea unul propriu

Editați acest List

V-ar plăcea și

Logare / Înregistrare