Top 10 cele mai frumoase case din lume, construite în copaci

Casele în copaci sunt simbolul copilăriei, ce ne vor face să schițăm un zâmbet ori de câte ori vom vedea una dintre acestea. Însă „treehouse-urile” devin din ce în ce mai căutate, astfel că prețul lor crește de la an la an. Așa că te invităm să descoperi care sunt cele mai frumoase 10 case construite în copaci ce iți vor face ziua mai frumoasă.

 1. 1

  O căsuță plină de flori, Japonia

  Această uimitoare căsuță din copac a fost proiectată de Terunobu Fujimori, fiind construită într-o grădină de cireși. Primăvara este perioada perfectă în care să admiri această operă de artă, conturată magistral de către cireșii înfloriți din jurul ei.

 2. 2

  „The Mirror Cube”, Suedia

  Această clădire este proiectată de compania „Tham & Videgard Mirror”, fiind unul dintre hotelurile cele mai abstracte din lume. Datorită oglinzilor de pe pereții exteriori , acestă căsuță pare să fie aproape invizibilă în pădure, permițând oaspeților să fie din același peisaj.

 3. 3

  „The Seven Dwarfs’ Hut”, Canada

  O noapte în „căsuța celor 7 pitici” te va face să uiți de lumea cotidiană, zburând într-un tărâm plin de magie. Cele trei căsuțe sunt construite pe unii dintre cei mai înalți copaci din lume.

 4. 4

  „Yellow Treehouse”, Nouă Zeelandă

  Yellow Treehouse din Aukland este probabil unul dintre cele mai uimitoare restaurante din lume. Această căsuță în copac poate găzdui până la 18 oaspeți, fără a lua în calcul personalul restaurantului. Așa că dacă vreți să aveți parte de o cină perfectă, Yellow Treehouse este alegerea ideală.

 5. 5

  HemLoft, Canada

  HemLoft este una din cele mai drăguțe treehouse din lume. Are un design nonconformist ce oferă oaspeților săi o priveliște de neuitat. Din păcate, doar o persoană se poate odhini în această splendidă căsuță din copac.

 6. 6

  „The Spaceship”, Suedia

  Cu un design unic ce o face să arate precum o navă extraterestră ce a aterizat de urgență într-o pădure întunecată ca într-un film SF, ea este de fapt un hotel din Suedia, unde iți poți petrece o noapte în pădure.

 7. 7

  „A Monument to Happy Memories”, Belgia

  Casa este construită în curtea unui azil de bătrâni din Gent și a fost proiectată de către Benjamin Verdonck pentru a le reaminti persoanelor în vârstă de copilăria lor.

 8. 8

  „A Woodland Condo”, SUA

  „Tărâmul lemnului” este una dintre cele mai mari case construite vreodată în copac. Aceasta are un design inedit ce o face să fie din aceeași poveste cu restul peisajului și este construită din 90% lemn, având o vechime mai mare de 50 de ani.

 9. 9

  „Eco-friendly House”, Danemarca

  Eco-friendly este una dintre cele mai nonconformiste treehouse construite vreodată în lume, având un design unic ce se îmbină perfect cu peisajul dimprejur.

 10. 10

  „Lake Muskoka”, Canada

V-ar plăcea și

Logare / Înregistrare